Українська мова для XenForo

sonic

Проверенные
Реакции
1,828
Баллы
8,445
Так, звичайно. XenForo 2.0 теж перекладатиму
дивно читати..якшо переклад для 1.5.9, а вже давно 1.5.11.. я розумію, що зміни там не значні, нові чи зміненні фрази відносяться в основному тільки до адмінки і на звичайних користувачах ніяк не скажуться та все ж...:-)

дивно читати..якшо переклад для 1.5.9, а вже давно 1.5.11.. я розумію, що зміни там не значні, нові чи зміненні фрази відносяться в основному тільки до адмінки і на звичайних користувачах ніяк не скажуться та все ж...:-)
Зверніть увагу, що це російський ресурс, але й російська мова для Xenforo також для версії 1.5.9, а не 1.5.11. Хоча, здавалося б, можна було б перекласти, га?

Зверніть увагу, що це російський ресурс, але й російська мова для Xenforo також для версії 1.5.9, а не 1.5.11. Хоча, здавалося б, можна було б перекласти, га?
зверніть увагу, що російська мова також є для версії 1.5.11 правда не на цьому ресурсі, але то інша справа.

зверніть увагу, що російська мова також є для версії 1.5.11 правда не на цьому ресурсі, але то інша справа.
Гм. Що ж, сперечатися не буду, я просто на інші ресурси стосовно Xenforo рідко заходжу. Але тоді мені особисто видається дивним, що адміністрація цього ресурсу не турбується про оновлення :O_o:

А с чего мы должны, то что на других ресурсах есть, это никак не относится к наличию здесь.
Перевод появится, как , а не те, кто хочет её присвоить и выдавать за своё.

А с чего мы должны, то что на других ресурсах есть, это никак не относится к наличию здесь.
Перевод появится, как , а не те, кто хочет её присвоить и выдавать за своё.
Хіба хтось з нас казав, що ви щось повинні?) Чого ви одразу у захисну позицію стаєте?)

Современный облачный хостинг провайдер | Aéza
Назад
Сверху Снизу